Word onze B2B partner en geniet van extra korting en beste service

Onze B2B producten en diensten

  • Sim only abonnementen (laat ons uw huidige abonnement voor bel-internet vergelijken en wij garanderen dat u een top deal van ons kunt verwachten waardoor u maandelijks kunt besparen. (bijv. een simonly voor maar 12.50EURO P/M bieden wij al ONBEPERK BEL-SMS NAAR NL+42 Andere landen incl. alle eu landen (+China, Usa, Canada, Turkije…)
  • Smartphone en Tablet voor uw onderneming kunnen wij gratis onderzoeken naar juiste-keuze. En wij brengen een offerte waar door u niet eens moet tijd instoppen enige wat u nog moet doen ons prijs vergelijken dat u juiste bod heb ontvangen. Wij houden rekening met alle details uw bedrijf-benodige apps, compatibelitie met andere programma`s etc. Ook zorgen wij na verkoop voor beste service denk aan backup data en bijv bij aankoop data backup and restore dat u dus direct aan de slag met uw nieuwe toestellen met all uw data er op.
  • Computer-Notebook-Macbook; Laat ons eens uw bestande stuatie begrijpen en onderzoeken voor juiste opvolger waardoor u zelf niet appart ict werk hoef te doen. Wij kunnen alle Merk en modellen leveren in elke aantal. Daarnaast zorgen wij juiste installatie en data migrate naar uw nieuwe apparaat. Offerte is vrijblijvend en voor onderzoek rekenen wij ook geen kosten.
  • REPARATIE SERVICE; Zeker onze sterkste punt. Met 15 jaar ervaring en grote voorraad en samen werken met meeste grote merken en eigen reparatie afdeling en connectie met direct andere service punt van fabrikant kunnen wij u beste service tegen goede prijzen aanbieden. En u ontvang min %8 korting op elke reparatie service wanneer u min. per jaar 25+ herstelling via ons loopt. Heeft u zelf een telecom-ict bedrijf dan loopt kortingen veel hoger. Wij zorgen zelfde dag herstel en zelfde winst marge voor u bedrijf (dus wij delen netto winst naar 2 zo dat u ook kunt genieten van reparatie service aan te bieden in uw bedrijf) voor bedrijven in Terneuzen met min 5 reparatie per maand hebben wij ook ophalen en terug bezorgen service (zelfde dag opgehaald en hersteld en retour. Er word alleen 7.50euro pick-up & retourn kosten brekend)
  • Beveiliging camera`s ; Wij hebben afgelopen jaar meer dan 20 bedrijven in de buurt kunnen helpen met beveiliging camera systemen. Wij hebben meestal direct uit voorraad leverbaar systemen. Laat ons eens gratis voor u bedrijf een offerte maken en vergelijk onze beveiliging systemen en prijzen. (wij leveren enkel camera beveiliging en geen alarm systemen. Wij hebben wel en partner voor Alarm beveiliging systemen erkende installatie bedrijf waar wij jaren graag samen werken met onderhoud contracten)
  • Uw bedrijf website, software, apps. Wij helpen graag uw bedrijf met automatiseren in deels software matig oplossingen. Een website, webshop, app ontwikkelen of een software voor uw bedrijf management. Wij hebben 2 freelancer ontwikkelaar in dienst en een intern eigen programmeur die volledig project beheert. Wij hebben in 2020 meerdere klanten van uit zeeland kunnen helpen met een op maat software ontwikkeling voor bedrijf automatisering. Van simpel personeel register management.  Wilt u weten wat mogelijkheden zijn maak snel een afsprak en eerste analyse en advies en offerte is volledig gratis.
  • ( wat kun je automatiseren in je bedrijf? paar voorbeeld van klanten die door ons advies nu deze oplossingen gebruiken; Voor een auto bedrijf hebben wij een software ontwikkeld waar garage nu elke reparatie-onderhoud in een programma bij houd en klant ontvang bijv 60 dagen voor apk verval datum een sms en mail voor afsprak in te plannen en bijv elke x datum voor onderhoud herrinnering.) en voor een andere klant (scheepvaart) met meerdere personeel. deze klant had probleem met inplannen van alle personelen, uren register, aanwezig uren, alles moest handmatig bij houden. Met onze simple applicatie heeft hij nu alles in een hand kies je personeel en werk plek en kies start en eind datum en je personeel ontvang een mail en je boekhouder een uren register… ) voor elke bedrijf is een oplossing mogelijk het ligt aan u of u mee wilt gaan met tijd.